ChariTea

The og Lemonader– lige så lækre som hjemmelavet. Det er faktisk rigtig nemt at lave en ærlig og lækker læskedrik. Man skal bare mixe friskpresset juice med lidt rørsukker og danskvand, og så er drikken klar!
LemonAid og ChariTea bruger ALDRIG tilsætningsstoffer eller kunstige smagsstoffer. Hvorfor? Der er ingen grund til at prøve at forbedre det perfekte. Sådan bliver det gjort over hele verden, fra de smilende juice-wallaher på strandene i Sri Lanka til børn der leger på forstædernes fortove.
Pludselig en dag tændte pæren hos Paul, grundlæggeren af LemonAid & ChariTea GmbH i Hamburg. Hvad nu hvis vi, i stedet for at lave lommepenge på at sælge lemonade,og The kunne lave penge til velgørenhed?
Ud af den tanke blev LemonAid og ChariTea født. LemonAid og ChariTea er ikke som andre læskedrikke. Hele ideen og tankerne bag produkterne er lavet for at hjælpe andre og har stort fokus at gøre godt for andre. Det provokerende slogan “Drinking helps” klinger derfor på ingen måde hult, for det hjælper rent faktisk andre at drikke LemonAid og ChariTea.
For hver solgt flaske donerer producenten 5 Eurocent (ca. 40 ører) til velgørende sociale formål i de områder, hvor råvarerne indkøbes. I løbet af de sidste 7 år har LemonAid og ChariTea indsamlet mere end € 1,200,000 eller ca. kr. 9,000,000,-, som blandt andet har resulteret i nyopførte skoler i Sri Lanka og computere til børnene i de skoler.
Nyd derfor en LemonAid eller ChariTea med god samvittighed – det hjælper andre at drikke. Altid.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.