Premium Drinks

Vi er grossist med lav avance og konkurrencedygtige priser, vi handler med grosister i ind og udland gennem eksklusive storkundeaftaler samt direkte med producenterne, derved skære vi alle de fordyrende mellemled bort, til fordel for slutkunden. Gennem et solidt distributionsnetværk sikrer vi hurtig dag-til-dag levering til private og erhvervsdrivende i hele Danmark. Med omkring vores viden og kontakter indenfor branchen har vi gjort det til vores Trade Mark at kunne præsentere Danmarks største udvalg af rigtige speciel sodavand, og et solidt udvalg af andre drikkevare ingen andre har på hylderne. Vi har intet ønske om at være Danmarks største online grossist af drikkevarer til privat og erhverv. Vi har det fint med vores målsætning om at være de bedste !

Oplevelsen
Hos Premium Drinks sætter vi kunden i centrum og ikke mindst deres ønske om en oplevelse, vi hele tiden haft fuldt fokus på at optimere vores forretning til kundens fordel. Vi er passionerede omkring det gode produkt og den unikke oplevelse men der skal samtidig være plads til udvikling efter vores kunders ønsker og behov. Vi er en servicevirksomhed hvor produktudvalg og konkurrencedygtige priser er en selvfølge, men leveringssikkerhed, kundeservice og pålidelige systemer gør en stor forskel for vore kunder.

Os & Vores partnere
Menneskerne bag Premium Drinks har samlet set mere end 30 års erfaring i restaurations og drikkevarebranchen med fokus på indkøb, logistik, udvikling, spotting og salg. I det daglige drives virksomheden af 3 fuldtidsansatte foruden en række af verdens bedste produktudviklere, tapperrier og producenter… det var de hårde facts, de bløde værdier fylder langt mere, det er vores krav til vores producenter at der skal satses på Økologisk udvikling, mere Co2 neutral produktion, og vi ser selv indad, og gør vores Aller bedst for at reducere kørsel og energioptimere vores del af processen. 

Rigtig god fornøjelse med vores produkter, og vi er så glade for at i bakker op om vores hjertesager.

Kontakt

Sofienlystvej 7,
Sofienlystvej 19 ( Afhentning sted )
8340 Malling

info@premiumdrinks.dk

Tlf: ( +45 ) 22 22 35 59

CVR: 39173565